ROCKPORTAAL REVIEW WITH KLINGONZ (30/05/2012)

ROCKPORTAAL REVIEW WITH KLINGONZ (30/05/2012)

https://www.rockportaal.nl/index.php/live/klingonz-rambler-eindhoven-30052012/

“Dit is de derde keer dat ik Dead Cat Stimpy zie en hoor en ik zal meteen maar met de deur in huis vallen: ook nu heb ik ’t optreden weer met plezier van begin tot einde afgeluisterd. Ja, ook hier speelt het gevolg van alleen een gitaar, ondersteund door een zeer eenvoudig drumstel op: echt grote afwisseling blijft afwezig. Maar dit wordt meer dan grotendeels goedgemaakt door de act: Tim zit er duidelijk om het publiek te entertainen en komt steeds meer los. In een setlist die uitblinkt in “Psycho Rock ’n Roll Trash” is het resultaat dat de aanwezigen in een voor een regenachtige donderdagavond behoorlijke opkomst deze keer niet in afwachting van de headliner aan de bar of in het rookhok blijven hangen…”