3VOOR12 REVIEW WANTWO TRASH-FEST (03/05/2013)

3VOOR12 REVIEW WANTWO TRASH-FEST (03/05/2013)

https://3voor12.vpro.nl/lokaal/breda/nieuws/2013/mei/150503_wantwo_trash.html

“Dead Cat Stimpy is de eerste act die opent op het zijpodium in de zaal van Mezz. Hij begint er snel aan, want Sixtyniner is wat uitgelopen. Geen probleem, zijn set staat al klaar en Herrebrugh is er ook klaar voor. Vanaf het begin pakt Dead Cat Stimpy uit met ruige rockabilly, de jongen met de kuif en bakkenbaarden zet een zware, dreigende stem op die je niet meteen zou verwachten. Met gekke bekken, energie en veel galm op zijn gitaar trekt hij sowieso al het volk naar de rechterkant waar het podium staat. Een boeiende set van eigen nummers als ‘Mousehunt’, “een verplichting aan mezelf met zo’n naam”, en rockabilly covers.”