3VOOR12 REVIEW WINTERFEST (20/02/2016)

3VOOR12 REVIEW WINTERFEST (20/02/2016)

https://3voor12.vpro.nl/lokaal/den-haag/nieuws/2016/februari/Winterfest-2016-deel-twee.html

For the dutchies, some sweet words for me on this fest. And hey! My other band is also featured! Be sure to check out The Flying Tygers!

“De afsluiter in de Beatcave is one man band Dead Cat Stimpy. Gewapend met een gitaar, een bassdrum en een snare die hij met zijn voeten bedient brengt hij zijn stevige bluesy rock ‘n’ roll ten gehore. Stimpy klinkt alsof hij zo uit de jaren 50′ komt. Of het aan de biertjes die hij op had lag of niet: de sfeer zat er goed in. Na verloop van tijd begint het een en ander wat eenvormig te klinken, maar dat is slechts een kleine smet op een gezellige afsluiter van de meest swingende ruimte van dit Winterfest.”